Muziek

Als gitarist en songwriter ben ik op dit moment actief in The Damned and Dirty. Hieronder een overzicht van de muziek die ik in de afgelopen jaren heb uitgebracht.

The Damned and Dirty – Rolling Into Town (2014)

Tweede album van mijn duo The Damned and Dirty. Winnaar ‘Best Dutch Blues Album 2014′ award van de Dutch Blues Foundation. Eigen werk. Koop hem in onze webshop of schaf het digitale album aan via Bandcamp

The Damned and Dirty – Sell Your Soul (2013)

Tweede album van mijn duo The Damned and Dirty. Winnaar ‘Best Dutch Blues Album 2013′ award van de Dutch Blues Foundation. Eigen werk. Koop hem bij bol.com of schaf het digitale album aan via Bandcamp

The Damned and Dirty (2012)

Winnaar ‘Best Dutch Blues Album 2012′ award van de Dutch Blues Foundation. Een akoestisch bluesalbum. Alle nummers zijn geschreven door mij in samenwerking met Kevin de Harde. Het gehele album is gratis te downloaden op onze website.

Bij al het elektrische bluesgeweld van BluesMotel – live en op plaat – vergeet je soms wat een technisch en muzikaal geweldige gitarist Micha Sprenger is. Op The Damned and Dirty krijgt – en neemt – hij alle ruimte voor prachtige instrumentale invullingen.

Bluesmagazine

BluesMotel – Bound To Drive You Crazy (2011)

Het tweede album van mijn band BluesMotel. Eigen werk.

Bound To Drive You Crazy is een erg sterke plaat die je keer op keer weer draait tot je een nieuw exemplaar nodig hebt.

Bluesmagazine

BluesMotel – Built For Comfort (2010)

Debuutalbum van mijn band BluesMotel. Een ode aan de bluesmuziek uit de jaren ’50.

De onvermoeibare groove van bassist Hans Wielaert en drummer Frank van Tijn (…) in combinatie met de expressieve frontlinie van de twintigers De Harde, Tim Benniks en Micha Sprenger lijkt genoeg voor een nationale doorbraak.

Algemeen Dagblad